If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да преценя - дали климатика има нужда от допълване?
Теста с термометъра батко го е дал преди чистача сигурно 5 години. Ама от там насетне има още доста неща дето дори да е в час температурата трябва са се пипнат (евентуално)
Изобщо, ако ще пишкомерите що не се видите на по бира. Мога да дойда за абитър (кой колко бира пие)
Аре със здраве
Дано да не ти прави проблем колега,но на мен ми сложиха 630 грама и климатроника ми умря!Ходих в друг сервиз кадето ми го направиха точно 550 и всичко се оправи!Трябва да си е точно 550 - нито повече - нито по малко!
Мерси за инфото, колега! Утре ще ходя да ми го оправи, че от такива пишман майстори направо ми става лошо, вече!
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
виж сега
четене учихме в 1 клас, макар вече децата и в 4-та група могат да, четат
виж вникването може и никога да не го научиш
П.П. за Пепи, почти аксиома е, че ако някоя система работи в параметрите си не е нужно тя да бъде пипана
Ако според теб, параметрите се ограничават до едната температура ти стискам ръката и те признавам за аматьор по отношение на климатиците.Ако не е така, кажи нещо по темата или си аргументирай обвиненията в некомпетентност и подвеждане.
Comment